lördag 13 februari 2010

Det mest effektiva sättet att göra World of Warcraft Guld till din karaktär

Som en World of Warcraft spelare, vet du att guld är en av de viktigaste råvaror som du behöver. Det används för att köpa olika posterna i spelet, såsom vapen och rustningar. Utan guld, kommer din karaktär i spelet anses vara värdelös och du kommer också få svårt att slutföra uppdragen och nivå upp.

Så, vad är den bäst bevarade hemligheten att göra guld i World of Warcraft?

Först och främst köpa guld för kontanter är inte svaret. Även om detta kan vara ett snabbt sätt att göra guld i spelet, kommer det kräver också att du spendera riktiga pengar för det.

Den bästa metoden att du någonsin kommer att finna att verkligen tjäna guld för din karaktär i World of Warcraft är genom att köpa och sälja objekt. Försök att köpa och sälja objekt i auktionshus och du kommer att finna det mycket lönsamma. Kom bara ihåg att du behöver göra lite forskning för att du ska veta vad som efterfrågas på marknaden.

Att bli en auktionsförrättare i World of Warcraft är ganska likt att bli en börsmäklare. Regeln om att du vill tänka på är att köpa lågt och sälja hög. Detta kommer verkligen att ge din karaktär med en stor vinstmarginal och även genomsnitt tjänar 500 guld i timmen. Nu är det ganska mycket jämfört med andra yrken som din karaktär kan ta upp i spelet.

Köpa objekt till ett lågt pris och säljer dem i vinstsyfte är den bästa metoden att du någonsin kan göra för att du bygga upp din guld inventering snabbt.

För att detta skall fungera forskning är mycket viktig. Försöka ta reda på vilka uppgifter som säljer snabba och även för vilket pris.

När du ser vad folk är desperata att köpa, måste du skaffa objektet till lägsta pris som du kan få. Därefter säljer det för vinst. Denna teknik är mycket effektiv som spelare som vill ha posten så dålig kommer inte ens forskning priset och kommer så småningom betala vad du frågar. Så kan du sälja potentiellt objekt för en arm och ben.

Så det finns i princip tre steg för att tjäna pengar som en auktionsförrättare. Först måste du forskning vad som säljer och hur mycket, då måste du köpa den till ett lågt pris. Om objektet är åter på hög efterfrågan, kan du enkelt sälja dem i vinstsyfte. I själva verket kan du sälja även några poster för hundra procent vinst.

Du behöver inte få din karaktär att lära någon särskild kompetens för att köpa och sälja objekt i spelet. Allt du behöver veta är att lära sig lagen om utbud och efterfrågan. Detta fungerar mycket bra i verkliga livet och du kommer att bli förvånad över att samma regel gäller i World of Warcraft. Om du gör det rätt och verkligen bli en försäljning kunniga i spelet kommer du att tjäna massor av guld för din karaktär.

Detta är det överlägset bästa sättet att tjäna guld i World of Warcraft utan att köpa guld mot kontanter. Faktum är att om du behärskar denna metod kan du även göra en vinst i verkliga livet genom att sälja din karaktär guld för riktiga pengar.