onsdag 3 februari 2010

World of Warcraft Guld Guide: Spela i Auktionshuset för att tjäna guld

I World of Warcraft, är guld ett av de viktigaste sakerna som du behöver för att du ska lyckas i spelet. Med guld, kommer du att kunna köpa din karaktär de föremål den behöver för att nivån upp snabbare och också att slutföra uppdrag. Guld kan så småningom göra din karaktär i World of Warcraft starkare.

Om du har svårt att tjäna guld i spelet, så du kanske vill veta om det auktionshus. Det är där alla aktörer samlas för att köpa och sälja objekt från andra spelare. Om du är en entreprenör, så att du lätt att förstå konceptet om hur du kan tjäna World of Warcraft guld i auktionshus.

Konceptet är väldigt enkelt. I själva verket har det funnits ända sedan början av kapitalismen själv. Om du handlas på aktiemarknaden innan, så du lätt kan lyckas med att tjäna pengar på World of Warcraft.

Som tidigare nämnts är det auktionshus där spelarna köpa och sälja objekt. När du anger auktionskammare, försök forskning lite innan du köper eller säljer objekt. Ta reda på vilka uppgifter som efterfrågas och hur mycket. På så sätt kommer du få en idé om vad du ska köpa och sälja.

Regeln för att spela Auktionshuset vinst är att köpa lågt och sälja hög. Om du ser att efterfrågan på en sällsynt enhet är låg, kan du enkelt köpa till ett lågt pris. Du kan sedan säljas till ett högre pris när efterfrågan går upp.

Det låter kanske enkelt, men det är verkligen inte. Du måste ha perfekt timing och du behöver också ha kunskap om marknaden i World of Warcraft.

Kapitalisera på den brist på kunskap om andra spelare. Detta kommer verkligen hjälpa dig att tjäna en massa guld i spelet om din karaktär. Naturligtvis behöver du ett kapital för att köpa varor. För att göra detta måste du först gå på uppdrag och hitta ovanliga föremål som anses vara värdefull för andra spelare. Detta sätt kan du tjäna kapital och börja köpa och sälja objekt i auktionshus.

Ett sätt att få ovanliga poster genom att gå på uppdrag och att slutföra det eller du kan också döda starka monster i spelet. Det finns en mycket god chans att dessa monster kan sjunka värdefulla föremål. Till exempel, om du får thornium, kan du lätt sälja den för en stor vinst på auktionshus.

En annan bra metod är att köpa alla aktier av ett visst objekt finns. När du har allt kan du sälja den till ett högre pris. Eftersom du har monopol, kommer de andra spelarna har något annat val än att köpa från dig. Detta kommer inte vara länge och någon annan försöker bjuda dig genom att sälja samma objekt till ett lägre pris. Detta är vad du vill eftersom detta kommer att ge dig en chans att köpa samma objekt till ett lägre pris. Köper alla dina konkurrents lager och sälja det till ditt pris.

Detta är bara några av de metoder för hur du kan använda Auction House att få mer guld. Med lite justeringar och lite mer forskning, kan du använda Auction House att få större vinster eller guld.