fredag 5 februari 2010

World of Warcraft köpa guld: Hur undvika att bli lurad

Som en World of Warcraft spelare, vet du hur svårt det kan vara att tjäna guld i spelet. Du måste spendera oräkneliga timmar utför arbeten och även i auktionshuset bara sluta med en mycket smal vinstmarginal. Faktum är att vissa spelare slut även upp får någon vinst alls. Detta är anledningen till allt fler av World of Warcraft spelare nu försöker köpa guld med riktiga pengar.

Du kommer se att det finns en hel del webbplatser på Internet idag som hävdar att lära dig att köpa guld för din karaktär i spelet. Vissa områden kommer till och med hävda att de kommer att ge bästa pris att köpa World of Warcraft guld. Men liksom många saker på Internet, måste du vara försiktig eftersom några av dessa webbplatser är regelrätt bedrägeri och kommer troligen få din World of Warcraft konto förbjudna och samtidigt förlora riktiga pengar.

Om du väljer att köpa guld för din karaktär i World of Warcraft, måste du vara beredd. Det första du behöver komma ihåg är att vara försiktig vid alla tidpunkter. Du behöver också köpa World of Warcraft guld ansvarsfullt.

Du kanske vill hålla i minnet att även om Internet har människor som kommer att ge dig bra information och människor som gör ärliga affärer finns det också bedragare där ute som parasiterar på människors godtrogenhet och okunnighet. Det är därför det är viktigt för dig att veta hur dessa platser fungerar för att undvika att bli lurad av dina pengar och möjligen även få din karaktär eller konto förbjudas från servrar i World of Warcraft

Den första typen av webbsidor kommer att fungera som en mäklare eller mellanhand. Denna person arbetar med någon som har kontakter mellan spelare som får sin karaktär att arbeta mycket hårt för att tjäna guld att sälja om riktiga pengar i kontakt med spelaren som är villiga att köpa guld mot kontanter. De flesta webbplatser som detta kan lita på och några av dem har varit i branschen i många år. Försöka ta reda på mer om webbplatsen för att du ska veta om sitt rykte.

En annan typ av webbplats är en praxis att hackare och andra oetiska metoder för att få guld i spelet. Dessa webbplatser bör undvikas till varje pris. Det är inte bara dåligt för hela World of Warcraft gaming community, men det kan också potentiellt få ditt konto förbjudna eller hacka vid just de personer du köpt guld från.

Du måste också komma ihåg att Blizzard spenderar en massa pengar för att hålla spelet säker från dessa oetiska webbplatser. De skapar system som kan spåra olagliga köp av guld i spelet och även spåra webbplatser som de anser är bedriver oetisk eller tvivelaktiga transaktioner.

Om du verkligen är desperat att bygga upp ditt guld inventering och ni försöker köpa guld, är det lämpligt att du bör hålla sig till World of Warcraft mäklare webbplatser. De flesta av dem erbjuder pengarna tillbaka om du inte får vad du vill och de har varit i branschen i många år med World of Warcraft-tjänster, inklusive försäljning av guld.

Kom bara ihåg att innan du köper guld på en särskild webbplats, försök att läsa recensioner om webbplatsen. På så sätt kommer du att veta vad andra spelare tycker om hemsidan och även ta reda på om du kan lita på webbplatsen eller inte. Kom ihåg dessa tips och du kan vara säker på att du kommer att undvika att bli lurad när du köper guld för din karaktär i World of Warcraft.