söndag 24 januari 2010

World of Warcraft - Snabb Guld strategi för Nybörjare

I spelet World of Warcraft, vet alla spelare att guld är mycket viktig i spelet. Med mycket av det, kan du köpa de objekt som du behöver för att göra din karaktär starkare, vilket är nödvändigt för att slutföra uppdragen samt utjämning upp. Guld används också i spelet att betala för din karaktär med utbildning och att lära sig nya färdigheter.

Om du är ny till spelet, kan du finna det svårt att tjäna guld. Dock finns det sätt på hur du kan göra guld snabbt och enkelt även om du har en låg karaktär.

Som nybörjare i spelet, kommer du att se att be om guld kan vara en mycket effektiv strategi. World of Warcraft är ett mycket populärt spel där miljontals människor spelar det från hela världen. Fundera på det, med det antal spelare i World of Warcraft, kommer det naturligtvis att vara några generösa människor i publiken som är villiga att avvara en del av sina pengar till nybörjare spelare som dig.

Prova att ställa höga medlemmar nivå skrå för pengarna. Du kommer att se att de flesta av dem vill gärna ge dig några. Faktum är att vissa nya aktörer är så lyckliga att de inte ens behöva be om det, särskilt om det höga planat spelaren är på gott humör.

Även om denna metod kan vara pinsamt, är det mycket effektivt. När allt kommer omkring är det bara ett spel och det finns egentligen ingen skada ber om lite guld i spelet. Om du är villig att släppa din stolthet och värdighet bara att skaffa sig några guld, kommer denna teknik att betala definitivt bort.

Men du måste komma ihåg att bara be om guld är inte bra nog för att din karaktär att bli rik i spelet. En annan metod att skaffa guld är att gå på quests tidigt i spelet. Detta kommer definitivt att få dig guldet du behöver. Som ny aktör med en låg nivå karaktär, kommer du se att din karaktär inte kommer att vara alltför beroende av redskap. Istället för att lägga alla dina surt förvärvade guld i newbie växlar, försök att spara den för senare för höga växlar.

Slipning är en annan bra strategi för att få guld för nybörjare spelare. Döda så mycket mob som du kan speciellt humanoida folkmassor. De ger bra objekt droppar och även släppa guld. Du bör göra detta när du går i din strävan eftersom det inte bara kommer att göra dig rik, men det kommer också att hjälpa dig att få EXP som får din karaktär till nivå upp.

Dessa är bara några av de många strategier som du kan göra för att du ska göra guld i World of Warcraft. Det finns hundratals strategier som du kan göra, till exempel ta på jobb och spela auktionshus.

Tidigt i spelet, försöka tigga pengar från hög planade spelare, särskilt de som är medlemmar i skrån. De flesta av dem kommer att vara mer än glada att ge dig lite guld för att hjälpa dig att börja spela spelet. Vissa kommer att ge dig sällsynt objekt som du kan sälja på Auction House.

Med dessa strategier kan du vara säker på att du kommer att kunna göra en hel del guld även om du är en nybörjare.