söndag 24 januari 2010

Farma Spider Silk

Som en nybörjare på spelet World of Warcraft, kommer du svårt att göra guld. Du måste komma ihåg att guldet är viktig i spelet eftersom det tillåter dig att köpa vissa produkter som kan göra din karaktär starkare och snabbare, vilket på sikt kan hjälpa din karaktär till nivå upp.

På grund av bristande erfarenhet, en hel del nya spelare i World of Warcraft missa många möjligheter att göra guld. Du måste veta vad och var man mala för att göra massor av guld för din karaktär. Det är mycket vanligt att nya aktörer i detta spel inte inser värdet av de poster minskade med monster att besegra, vilket gör att de går miste om möjligheten att göra guld i auktionshuset.

Ett bra sätt att göra guld i spelet är genom slipning av spindlar.

Spider Silk är ett av de hetaste objekt som säljer i World of Warcraft, eller åtminstone i vissa servrar. Spider Silk är mycket efterfrågad av skräddare och leatherworkers och du hittar spindlar på nästan varje zon i spelet. Om du är ny till spelet kan du gå till Alther's Mill och Redbridge Mountains. Här hittar du massor av Fågelspindlar, vilket är en mycket bra källa för spindel silke.

Duskwood är också ett bra ställe att hitta spindlar.

För den bästa platsen för spindlar, gå till Giant Plains Creeper av Arathi höglandet. Här hittar du en mycket bra koncentration av spindlar, som kan ge dig gott om spindel silke att sälja.

Du måste också hålla i minnet att spindlar släppa mer värdefulla föremål vid sidan av silke. Det finns flera recept i World of Warcraft som kräver spindlar i en eller annan form. Du kan lära dig att laga mat spindel korv, vilket är mycket eftertraktade eftersom det kan läka gott om hälsa i drygt 30 sekunder. Förutom detta, kan man polera också på plus 12 uthållighet och kan göra tecknet sprinten som varar i 15 minuter.

Den GIFTBLÅSA att spindlar droppe är också mycket värdefullt, eftersom det kan användas för första hjälpen och alkemi för bearbetning av anti-gift. Venom sacs anses vara bästa säljare i auktionshus och du kanske vill hålla fast vid den om den tappas av spindlar du dödar.

Om du spelar World of Warcraft Expansion titeln The Wrath of the Lich King, då du definitivt kommer att vilja hålla fast vid iswebben Spider Silk eftersom detta används för att utforma en massa recept och mönster, som omfattar Epic Spellthreads och Flying Carpets.

Som du ser kan du göra en hel del guld även som en nybörjare på World of Warcraft. Genom Spider Silk Farming, har du till slut en mycket bra start i spelet så kommer du att tjäna en stor mängd guld som du kan använda för att hjälpa dig med din karaktär till nivå upp.

Kom ihåg dessa tips och du kommer att kunna nivå upp mycket snabbt med hjälp av guld. Genom dessa tips kommer du få din karaktär att tjäna massor av guld som du kan använda för att köpa olika saker på din karaktär starkare.