tisdag 26 januari 2010

World of Warcraft - Hot Spots för att farma guld.

I World of Warcraft, är guld allt. Du behöver det för att köpa ex, behöver du det att lära sig nya färdigheter, och du också behöver det för att jämna upp vissa yrken. Jordbruket guld i World of Warcraft kan vara mycket effektiv. Men kan det verkligen bli gamla ganska snabbt. Men du kommer finna att det finns fortfarande några oroshärdar i spelet som låter dig ta upp enorma mängder guld och samtidigt lägga till mer EXP nivå upp din karaktär.

Så, här är 6 av de bästa World of Warcraft fläckar guld jordbruk som låter dig spara mycket tid och tjäna mer pengar för din karaktär.

Den första är Azshara. Detta är en av de mest populära World of Warcraft platser guld jordbruk. Om du är ny till spelet och till denna speciella plats i spelet, är det starkt rekommenderat att du börjar norrut mitten område först. Här kommer du att kunna starta jordbruk genom att döda Massive Timbermaws. Vidare österut för att nå Blood Elves. Blood Elves kommer att släppa Runecloth, som är mycket värdefull och kan verkligen göra dig mycket guld. Här får du också en chans att slipa på Legashi Demoner, som kommer att släppa blues, greener och även epos.

Den andra är Westfall. På den västra stranden av Westfall hittar du en utpost Defias Jägare, vilket är en bra guld jordbruk plats för både låg och hög spelare. Dessa monster har omkring 35 procents minskning till linneduk, vilket också är värdefull och kan sälja för guld.

Den tredje platsen är Stratholme. Om du är med en grupp av fem spelare, så det här stället för dig. Det kan oftast köras på mindre än en timme. Denna plats rekommenderas för guld jordbruk för avancerade spelare och spelare med nödvändig kompetens och erfarenhet. God kommunikation är också viktigt samt fasta taktik. Detta är ett bra ställe att göra en massa guld från besvikna ex.

Den fjärde är Stranglethorn Vale. Här, gå till grottan kallas Crystalvein Mine. Inne i gruvan, huvudet österut från Gurubashi Arena. Här hittar du massor av Ironjaw Basilisks, som kan släppa objekt säljaren papperskorgen som du kan sälja för en stor mängd guld. Prova slipning lik här som du kan få tjockt läder och tung läder som också är värdefullt.

Den femte plats på gården guld är Felwood. Här hittar du massor av Angerclaw Mauler björnar. En bra plats för denna varelse är beläget nordost från Bloodvenom Post. Dessa björnar kan lätt dödas och kommer att släppa en hel del grå försäljare papperskorgen. Om du väljer flås jobb, kan du få tjockt läder och robust läder från de bär du dödar.

Slutligen är det östra Plaguelands en fantastisk plats att odla guld. Gå till det sydvästra hörnet av östra Plaguelands och gå över till Undercroft. Här hittar du Mossflayer Zombies, som är ganska lätt att döda. Dessa monster kan släppa Runecloth samt silver och är ett perfekt ställe för dig att odla guld. Du kan också gå till den södra delen där Plaguebats är riklig. Grind här och du kommer att ha massor av guld köpta säljaren papperskorgen samt för avhudning lik Plaguebats.

Dessa är de populäraste slipning platser i World of Warcraft. Om du vill göra en hel del guld genom malning, kanske du vill gå till de nämnda platser i spelet. Här får du så småningom en chans att tjäna en massa guld på ingen tid alls.