torsdag 28 januari 2010

Hur man tjänar gott om guld på en timme

I den verkliga världen, kan pengar göra dig stark. Detta gäller även i World of Warcraft-spelet. Kända för att vara som en av de mest populära MMORPG finns idag ger World of Warcraft människor samman i en fantasivärld att umgås och spela. Liksom i den verkliga världen, World of Warcraft är en plats där guld kan bli mycket kraftfull eller åtminstone din karaktär.

Med guld kan du göra alla möjliga saker i spelet. Du kan köpa de bästa vapnen och Armors för din karaktär, ge dem det bästa och grundlig utbildning för att få kunskaper och även lära dig om de bästa jobben. Guld kan också göra dig en mycket kraftfull spelare som du verkligen kan påverka andra aktörer att göra dina bud i spelet.

Om din karaktär har en stor mängd guld, då kommer du att bli en av de bästa spelarna i ditt rike.

Som en World of Warcraft-spelare, du vet hur svårt det är att tjäna guld. I själva verket kan du spendera oräkneliga timmar på att spela spelet bara för att i slutändan får en liten mängd guld. Nu, hur skulle du vilja tjäna ca 300 guld varje timme? Detta kan tyckas svårt att tro det först men det är möjligt. I själva verket kan du göra ännu mer än det som du når högre nivåer.

Så, här är grunderna om hur man kan göra massor av guld i drygt en timme.

Till att börja med är Questing anses vara en av de bästa metoderna. Genom att fylla i uppdrag, kan du få din karaktär att tjäna guld. Faktum är att om du avslutar framgångsrikt ett uppdrag, kan du även få vapen, rustningar och andra viktiga objekt som du kan använda i spelet. När Questing, bör du försöka skapa en tid slipning också. Detta gör att du kan få extra XP samt extra guld, som hjälper dig att få nivåerna snabbare.

Det rekommenderas att du fullföljer dina gröna och gula uppdrag först eftersom de är mycket lättare än röda quests. Faktum är två gröna och gula uppdrag anses vara mer lönsamt än en röd Quest.

Påsen din karaktär bör också övervägas. Om det är möjligt, försöka få en större väska tidigt i spelet. Med en större väska, du missar aldrig ut på möjlighet för att plocka upp ovanliga objekt droppar. Större väskor erbjuda mer utrymme för dina objekt. Större väskor är särskilt viktiga för människor som föredrar slipning. Med detta kommer din karaktär att kunna göra fler objekt, vilket innebär mer guld i beredskap för dig.

Slipning är en annan bra strategi för nivå upp och tjänar guld. Om du föredrar att gå slipning, är det starkt rekommenderat att du kan koncentrera dig på att döda humanoid folkmassor som dessa folkmassor droppe mer vapen och till och med guld, vilket är mycket användbart för din karaktär. De är mer lönsamma på fler sätt än du kan föreställa dig.

Dessa är några av de sätt på hur du kan göra massor av guld i drygt en timme. Med dessa tips kan du vara säker på att du kommer att bli en av de rikaste spelarna i World of Warcraft, som kommer att göra din karaktär mycket kraftfull.