lördag 30 januari 2010

World of Warcraft Guld Guide för Mage Class

Hemligheten att göra Massor av guld för Mage klass Characters

I World of Warcraft, har du en chans att spela olika karaktärer. Varje karaktär är unik och att du kan göra det ännu mer unikt genom att anpassa den efter dina önskemål. Om du väljer Mage klasskaraktär i detta spel, då är det en bra behandling.

Först och främst måste du komma ihåg att få guld anses vara en av de viktigaste sakerna som du behöver göra i World of Warcraft. Med guld, kommer du att köpa objekt din karaktär behöver för att nivån snabbare samt kompletta quests lätt. Guld kommer även låta dig gå utbildning för att förbättra din karaktär och lära mig lite nya färdigheter. Den kan också användas för att lära sig olika typer av yrken som kan få dig att tjäna lite pengar eller ens skaffa sällsynta och mycket eftersökt objekt.

Om du väljer en magiker klass karaktär i World of Warcraft, sedan ser du att din magi gör det möjligt för dig att bli rik i mycket snabbare takt än något annat tecken i World of Warcraft kan.

En stor förmåga Mage karaktär är att den har förmågan att locka folkmassor nästan lika mycket som de vill. Detta kan vara mycket lönsam så du kan döda så mycket folkmassor som du vill och få den produkt de hoppar inklusive guld. Förutom detta kan Mage karaktär gör också något område skador som ingen annan karaktär klasser kan. Om det används smart, kommer denna typ av möjlighet vara fördelaktigt för dig att göra enorma mängder guld.

The Mage Klass karaktär i World of Warcraft kan göra Area of Effect skador. Detta är mycket, särskilt om mobben är grupperingen upp på din karaktär. Detta betyder att du inte behöver rikta sig mot enskilda fiender. Med denna förmåga, kan du göra flera skador på flera folkmassor alla på samma gång. Detta är mycket en mycket kraftfull förmåga, vilket på sikt kan göra dig ton guld i ingen tid alls.

Bara så där bör du använda detta för att få maximal vinst?

För Mage klass tecken, kanske du vill prova Nagrand i Outlands. Här hittar du Voidspawns, som droppe Mote of Shadows och Motes of Fire. Fylla på dessa droppar och du kommer i slutändan får Primal Shadow och Primal Fire. Du kanske vill hålla i minnet att varje Primal Shadow du kan säljas till ungefär 30 guld eller ännu mer. I World of Warcraft, är detta definitivt en hel del.

Den Torokkar Forest runt Allerian Stronghold är också en annan plats som du ska gå till om du är en magiker klasskaraktär. Här kommer du vill ta ut två varelser, som är Warp Stalker och Basilisks. Warp Stalker ger dig Warped Flesh. Nu, om du är smart, ska du få flås yrke som du kan flå Basilisks och få lite Knothide läder som är mycket värdefull i World of Warcraft. Se bara till att du får några stora påsar för att du ska ha stort utrymme att placera alla droppar från fallna fiender.

Dessa är bara några av de platser där du verkligen kan göra din Mage karaktär vinst. Som ni ser är det Mage klasskaraktär definitivt en stor personlighet där du kommer kunna göra massor av guld. Om den används på rätt sätt, kommer du att tjäna så småningom tillräckligt med guld, vilket kan göra leveling upp och slutföra uppdrag lättare.