måndag 1 februari 2010

World of Warcraft Guld Guide: Samla Guld genom Skinning Profession

Som en nybörjare på World of Warcraft-spelet, bör du hålla i minnet att guld är en av de viktigaste sakerna som du behöver för att komma vidare i spelet. Göra guld är ingen lätt uppgift, särskilt om du är nybörjare men det finns sätt på hur du kan göra guld enkelt och snabbt om du är en nybörjare.

Ett bra yrke för en nybörjare på World of Warcraft är flå yrket. Detta kan potentiellt få dig att tjäna guld tidigt i spelet, som verkligen kan hjälpa dig med quests och utjämning upp. Även om detta yrke kan vara tidskrävande, ser du att om du gör det rätt, kan du så småningom fylla på guld tidigt i spelet.

Nu måste du komma ihåg att flås tar upp mycket plats i din karaktär väska eller inventering. Så det bästa som du kan göra ett tidigt stadium i flå yrket och i spelet är att investera lite tid och även guld att hitta några påsar.

Du måste komma ihåg att avhudning är verkligen en samlande yrke, som kommer att uppta en massa tid på fältet. Du kanske vill gå över yrket för en sekund för att du verkligen förstår flås yrket. Först och främst, du huden genom jakt. Detta kommer att ta tid, särskilt om du är på lägre nivåer. När du får en bra hud, kan du skapa läder med hjälp Leatherworking recept. Så du behöver för att klara de väskor och få lite mat och vatten. Du kanske också vill ta några potions med dig som din karaktär kommer att vara på fältet under en längre tid.

Vad är bra med flås är att du kan göra guld som du nivå upp. Genom att helt enkelt jakt och flås djur eller monster i spelet, kommer du att lagra upp massor av läder, som du kan sälja senare för guld. Och på samma gång, eftersom du kommer att döda monster eller djur i spelet, kommer du att kunna nivå upp.

Det finns också gånger i flås yrke som du kommer att sluta med knothide läder klipp. Ignorera inte detta eller kasta bort det. Stället försöka hitta en leatherworker som har kompetens att omsätta dessa skrotar i en knothide läder bitar. För arbetet, kan du byta eller lämna värdefull information. Kom alltid ihåg att ingenting är verkligen gratis i World of Warcraft. Om du vill att andra tecken för att göra något för dig, kan du behöva betala för den med information, guld eller objekt.

Med flås yrke, försök att hålla ögonen öppna för dessa särskilda läder droppar, såsom Clefthoof Leather. Detta kommer att ge dig en större summa pengar.

Om det används på rätt sätt, kan flås yrket för din karaktär i World of Warcraft ta hem guldet. Försök att få lite mer information om flås yrket. Du kommer att bli förvånad över att många spelare i World of Warcraft kommer att vara mer än glad att dela information om detta yrke. I själva verket kan de även vägledning om hur du hittar sällsynta läder fynd.

Avhudning är bara en av de bästa yrken som din karaktär i World of Warcraft kan göra. Det kan få dig guldet du behöver, och det kommer också att hjälpa dig på dig medan du gör det.