torsdag 11 februari 2010

Den Ultimata Guiden för att få guld i World of Warcraft

I spelet World of Warcraft, med massor av guld är mycket viktigt. Med den kan du köpa objekt din karaktär behöver för att bli starkare, vilket kommer att hjälpa dig avsluta quests och nivå snabbare.

I grunden är guld den mest kraftfulla valutan i World of Warcraft. Med guld kan du köpa varor från leverantörer. Du kan också använda det för att betala för din karaktär utbildning. Du bör också hålla i minnet att guld är nödvändig för att lära sig nya färdigheter. I World of Warcraft guld är nödvändig för att fullända din karaktär. Så, här är några tips som hjälper dig gård guld i World of Warcraft.

Den första är att få ett yrke tidigt i spelet. Detta ger dig möjlighet att nivå upp ditt yrke enkelt och få dess fördelar. För nya spelare, är de yrken som är starkt rekommenderat gruv-och flås. Dessa två är de mest lönsamma yrken för nya spelare i World of Warcraft.

Gruv yrket kommer att ge din karaktär att gruva för mineraler och malmer eller guld sig i grottor. Även om du kan stöta på tenn och koppar väldigt ofta när man går gruvdrift, kommer du se att du kan stöta sällsynta mineraler som är mycket efterfrågade av andra spelare, som kan vara mycket lönsamma för din del.

Avhudning är ett bra yrke för lågaktivt spelare i World of Warcraft. Genom flås, kommer du att kunna hud djur och andra varelser du dödar i World of Warcraft. Lädret du får från flås kan säljas till försäljare, som kan vara lönsamma. Vad mer är att du kommer att kunna nivå upp medan du gör ditt yrke som du dödar djur och andra varelser.

Going on quests tidigt i spelet verkligen kan hjälpa dig med att få guld. Genom att åka på uppdrag, kommer du att stöta på massor av varelser och folkmassor som kan släppa speciella saker när man dödar dem. Utöver detta kommer du nivå också upp ditt yrke som du går. Slutföra uppdrag har också sina gåvor, som att sätta ytterligare EXP och även få fina objekt och även guld. Pågår och slutföra uppdrag är ett bra sätt att nivån upp snabbare och bli rikare på samma gång.

Du bör komma ihåg att World of Warcraft redskap kan vara mycket dyrt. Faktum växlar här kan även vara mycket dyrare än utbildning. När du är mellan nivåerna 1 till 40, bör du inte försöka köpa dyra redskap så låg nivå spelarna är egentligen inte beroende av redskap. Slutföra uppdragen för lågaktivt spelare kommer att kunna ge dig allt du behöver och denna strategi gör det möjligt för dig att spara guld att köpa högre växel

När striderna folkmassor, måste du tänka på att vissa typer mob droppe bättre saker än andra mob typer. Till exempel, humanoid folkmassor tenderar att släppa mer guld och objekt än alla andra varelser i spelet. Så, om du är en låg nivå spelare, försöka döda så mycket humanoider som du kan.

Dessa är några av guld gör strategier i World of Warcraft. Som ni kan se, göra guld är egentligen inte så svårt även om du är ny till spelet. Följ bara denna guide och du kan vara säker på att du kommer att vara på god väg att få din karaktär guldet som behövs för att uppnå perfektion du söker.