tisdag 9 februari 2010

Tips som kan hjälpa dig göra guld i World of Warcraft

World of Warcraft är ett av de mest populära online-spel idag. Med miljontals människor spelar från hela världen, ser du att World of Warcraft är verkligen ett stort community föra samman människor från hela världen närmare varandra.

I det här spelet är guld ett av de viktigaste sakerna att en spelare ska ha. Med guld, kan din karaktär köpa objektet den behöver för att bli starkare, som vapen som gör mer skada och pansar som ger mer försvar. Guld är också för att utbilda din karaktär att skaffa sig nya färdigheter, vilket är viktigt i spelet.

Nu, en hel del nya spelare och även veteraner i spelet tycker att det är svårt att tjäna guld i World of Warcraft och ofta tidskrävande. Men det är egentligen inte så svårt att göra det och du kan även tjäna hundratals guld per timme.

En metod är genom slipning eller avlivning folkmassor eller monster i spelet. Monsters släppa vissa objekt och även guld. Föremålen kan säljas på auktionshuset, handlas direkt med en spelare, eller det kan också säljas till NPC.

Tidigt i spelet, försöka göra något slipning särskilt humanoid folkmassor eftersom dessa typer av folkmassor erbjuda goda droppar och har också en stor droppe andelen guld.

Göra och slutföra uppdrag är också mycket viktig i spelet. Om du är nybörjare, försök att göra grönt eller gult uppdrag eftersom det är mycket lättare än att göra svårare röda quests. Det kan ge dig guld och även skaffa sällsynt och eftertraktat objekt som du kan sälja på Auction House. Utöver detta kommer du också få EXP som kommer på din karaktär.

Skaffa en Arcanite bar. Det är billigare nu, men timern på förvandla har tagits bort. Använd detta till din fördel eftersom det kan verkligen öka mängden guld du gör i spelet.

Glöm inte att få en större väska speciellt om du är slipning. Med en större väska med en större kapacitet kan du plocka upp mer tappade objekt som kommer att maximera din tid och hur mycket guld du göra per malning session.

Om den plats du slipa på är ganska långt från staden eller ditt hem, så ska du få en flygande mount. Det är värt investeringen eftersom du kommer att kunna färdas mycket snabbare än att gå till fots. Detta kommer att maximera din speltid och verkligen tjäna mer guld mycket snabbare och mycket effektivare. Det kan också hjälpa dig att slutföra quests snabbare.

När du får händerna på ovanliga föremål som är i hög efterfrågan men du vet inte hur mycket du ska sälja den, gå till auktionshuset. Här kommer du få en idé om hur mycket din objektet är värt. Aldrig någonsin sälja sällsynt objekt på NPC som den säljer mycket billigare här än i auktionshus. Om du inte vet vilka uppgifter som efterfrågas och vad som rent skräp är, försök att besöka auktionshus. Här hittar du andra människor Hawking sällsynta föremål och är också en stor chans för dig att lära av repen av spelet.

Dessa är bara några av de många sätt på hur du kan slå den stora och bli rik i spelet. Som ni kan se, göra guld i World of Warcraft är inte så svårt att göra. Allt du behöver är lite tålamod och du kan vara säker på att du till slut kommer att få mer guld varje gång du spelar World of Warcraft.