måndag 15 februari 2010

Farorna med att köpa World of Warcraft Gold med riktiga pengar

Till en början kan det låta som en bra idé att köpa World of Warcraft guld för riktiga pengar. Dessutom med bara några dollar kan du få den välbehövliga guld som kan hjälpa din karaktär köpa de föremål den behöver för att bli starkare, vilket gör att du kan få din karaktär att slutföra uppdrag enkelt och även nivå snabbare.

Men köper guld för kontanter i World of Warcraft rekommenderas inte. Varför?

Nåväl, det finns många faror. Till exempel kan du sluta köpa guld som kom från en hackad konto. Blizzard har ett mycket bra system för spårning av illegala transaktioner. Detta innebär att Blizzard kommer att veta om du köpt guld som kom från ett stulet konto. Detta kan resultera i att få ditt konto avslutas.

I en del irreputable webbplatser som säljer World of Warcraft guld kan installera spionprogram och keylogger i din dator utan att du vet om det. Detta kan leda till att få ditt konto hackat av just de personer du köpt guld från.

Keyloggers är i grunden skadliga Trojan virus som kan spela in varje nyckel du skriver på tangentbordet och skicka det till dess utvecklare. Detta kan innebära att du kommer att ge bort värdefull information, som ditt användarnamn och lösenord för World of Warcraft-konto, samt dina ekonomiska eller kreditkortsinformation som du behöver använda för att köpa guld eller tillgodohavanden i världen of Warcraft.

Du kan bara föreställa sig hur detta kan skapa kaos i ditt liv liksom på din World of Warcraft konto. Hackare kan använda ditt konto till gården guld och sälja det, och de kan också stjäla guld från din karaktär samt poster.

En annan risk med att köpa guld för din World of Warcraft tecken är att man aldrig ens kan få guld du betalat för. Detta händer väldigt ofta. Just think about it. De flesta av ägarna till de konton du hanterar är utomlands. Detta innebär att det inte är svårt för dessa bedragare att svindleri dig av dina pengar.

Om du åka fast av spelet robotar i World of Warcraft genom att göra olagliga transaktioner, kan ditt konto avbrytas. Detta kan betyda att förlora en hel del av ditt arbete i spelet, och även förlora mycket pengar som du satsat på spelet.

Köpa guld med riktiga pengar kan vara ett enkelt sätt för dig att bli rik i World of Warcraft, men det är ofta farligt. Istället för att köpa guld med dina kontanter, försöker använda kontanter för att köpa guider istället. Detta kan verkligen hjälpa dig om hur du kan tjäna guld spela spelet effektivt.

Med detta kommer det inte finnas någon risk att få ditt konto tillfälligt och du kommer inte heller vara i fara med att få ditt konto hackat eller vara ett offer för identitetsstöld.

Det finns inga genvägar i World of Warcraft, bara bra strategi. Söker hjälp av avancerade spelare eller så kan du köpa guider som hjälper dig i spelet. Detta är en bra strategi som kan vara värt mödan.

Så, om du tror att köpa guld kan göra din karaktär i World of Warcraft ett ögonblick miljonär, kan du tänka om.