onsdag 17 februari 2010

Mining: Ett bra sätt att tjäna guld i World of Warcraft

Som en World of Warcraft spelare, vi vet alla att guld är mycket viktigt. Det är i grunden den valuta i denna virtuella värld av spelare. Med guld, kan du köpa föremål som kommer så småningom att din karaktär starkare och nivå snabbare.

I World of Warcraft, kommer du att hitta många sätt att tjäna guld för din karaktär. Som en nybörjare, kanske du vill ta upp gruvdriften yrket eftersom detta yrke har potential att göra dig massor av guld i spelet. Mining är roligt och också ett av de enklaste sätten att göra guld.

Först får gruvdrift inte verkar lönsamt som du bara kan hitta något av värde utanför av koppar och tenn. Ge inte upp riktigt ännu eftersom dessa material kan säljas till hantverkare i spelet, som de behöver för att tillverka objekt. Även om du verkligen inte kan få mycket för dessa poster, måste man anse att man inte riktigt kan räkna med att strejken är rik, särskilt om du är nybörjare. Det tar tid och tålamod för att du ska tjäna guld.

När du når högre nivåer i spelet, är när den riktiga gruvdrift börjar. Inte bara att du kommer att kunna gruva för olika värdefulla malmer och material, men du kan också potentiellt gruva direkt för guld själv. Mining guld i World of Warcraft är ett av de bästa sätten att fördriva tiden om du inte är leveling upp. Men är det viktiga här inte riktigt den tid som du lagt i gruvor, utan att veta var man skall leta efter guld.

Om du hittar rätt ställe att gruvan för guld kan du slå till slut det rik i World of Warcraft.

Om du vill hitta guld genom gruvdrift, det bästa stället att leta efter det eller mitt för det är i Arathi Highlands - Badlands. Dessa platser är kända för att ge en hel del spelare lycka i gruvor för guld. Guld här är gott och det kan även låta oerfarna gruvarbetaren att finna några öre på bara en timme. Med lite tur kan du hitta en fin mängd guld under din resa här.

Mining for gold är ett av de bästa sätten att göra guld för din karaktär i World of Warcraft. Bortsett från detta kan du hitta massor av mineraler och malmer som kan sälja för en ganska summan av guld i auktionshuset.

Kom alltid ihåg att du inte bör förvänta sig att få guld under din första nivå. Om du blir starkare och när din karaktär klarar starkare monster, kan du besöka Arathi Highlands - Badlands i jakt på guld.

Så har din karaktär blivit en gruvarbetare som ett yrke i World of Warcraft. Det är roligt, lönsamt och det är enkelt. Med lite tur kan du tjäna ännu tillräckligt med guld att du kan även göra en vinst av det i den verkliga världen. Du kommer se att det finns gott om World of Warcraft spelare som vill göra enkla guld i spelet genom att köpa guld med riktiga pengar.

Guld är en viktig råvara i World of Warcraft. Genom gruvdrift för den kommer du att slå till slut det rika speciellt om du är på en högre nivå.