fredag 19 februari 2010

Maximera din tid och vinst genom att utvidga era väskor

World of Warcraft är ett av de mest populära massiv multiplayer online role playing games idag. Som spelare av denna fantastiska spel vet du att guld är avgörande för att du ska köpa saker som gör din karaktär starkare, vilket gör dig till nivå snabbare.

Däremot kan tjäna guld vara mycket svårt och tidskrävande.

Utvidga väskan är en av de mest försummade strategier i World of Warcraft. Detta kan kosta dig om du inte gör detta tidigt i spelet. Föreställ dig att döda ett monster som droppar en mycket värdefulla och sällsynta föremål. När du försökte plocka upp den, tycker ni att väskan är redan full. Vad värre är att du inte kan släppa eller slänga bort objekt i väskan som de lagrade poster är också mycket viktiga.

Detta är bara ett av skälen till varför du behöver för att förstora dina väskor så tidigt i spelet som möjligt, särskilt på din första 10 nivåerna.

Det finns flera sätt att göra detta men du kanske vill börja med de billigaste och snabbaste sättet först.

Om du har en klan eller en vän att spela World of Warcraft, kan de hjälpa dig. Om du kan, försök att finna en vänskaplig skräddare. Du kan behöva gård för vissa material för påsen och skräddaren kommer hjälpa dig med det material som behövs. Efter får material som behövs för att göra en väska kan skräddarsy tillverka det åt dig. Skräddare kan göra nästan alla väskor i spelet med undantag för de speciella väskor från speciella droppar. Om du inte kan hitta någon skräddare använder tradechat funktion för att hitta en. Här finns en god chans att du hittar något som kommer att vara villiga att göra dig väskan du behöver för ett bra tips

Du kanske också vill göra quests tidigt och döda folkmassor eller monster i transit. Vanligtvis, humanoid folkmassor droppe ofta linneduk, som kan göras i en påse. I vissa uppdrag, kan du hitta några väskor. Vid Wharf Master på Rachet kan du hitta gamla PENNINGPUNG som har 6 slots.

På Captain Sander's Hidden Treasure, kan du hitta kapten Sander's Booty Bag i Westfall. Du kan också försöka gräva genom bakterieslemmet i våtmarker, som tar dig på en 10 plats påse eller få en kraftig lunchbox, som har 12 slots.

Om allt annat misslyckas, kan du bara köpa en påse i auktionshus. Här hittar du massor av olika typer av påsar. Försök hitta de bästa priserna här som väskor är mycket eftersökt. Om du har en auktionsförrättare add-on, kommer du att kunna kartlägga området och hittar då utbudet är stort och efterfrågan är låg. Med tålamod kan du hitta en påse som du kan använda på din quests att lagra sällsynta och viktiga poster till ett mycket rimligt pris.

Genom en utvidgning väskan kan du vara säker på att du ska kunna spara tid och maximera vinsten i spelet. Med en stor väska, är det mycket troligt att du behöver bli av med ett objekt för att göra plats för en annan. Detta kan verkligen ge dig gott om vinst och verkligen tjäna guld i spelet för din karaktär att använda.