söndag 21 februari 2010

Fixa tonnvis med guld i World of Warcraft med pets husdjur

I World of Warcraft expansion, Wrath of the Lich King, skapade fler möjligheter för spelare att tjäna guld. Som spelare av denna mycket populära online-spel, vet du hur många spelare här tycker att små följeslagare husdjur är roliga att ha på sin karaktär.

Även om dessa små icke-militära husdjur egentligen inte tjänar något syfte förutom att öka estetiskt tilltalande, är de fortfarande på en stor efterfrågan bland en hel del spelare i World of Warcraft Wrath of the Lich King.

Dessa är i grunden fåfänga ex att fler och fler aktörer vill ha för sin karaktär, vilket är varför du ska försöka sälja sällskapsdjur.

På grund av den nya efterfrågan på följeslagare sällskapsdjur får pris för det i auktionshus har nått en all time high. För dig att göra en massa guld i spelet, kanske du vill komma in på marknaden för små följeslagare husdjur som säljare.

I själva verket, i Lich King eran, kan du sälja nu dessa billiga objekt från 10 guld till 50 guld.

Om du vill ha den bästa möjligheten att sälja små kamrat husdjur, så du bör veta om kors fraktion husdjur. Eftersom dessa fraktion särskilda husdjur är svårt att få av det motsatta fraktionen, sällsynthet i sig kan driva priserna för dessa sällskapsdjur genom taket.

De är dock ganska svårt att få. Att fokusera på att tjäna snabba guld, det enklaste husdjur som du bör fokusera på att anskaffa och sälja är kattungar, katter av alla slag, ormar, Dragonhawk ungar, och även kanin. Du kan även få kycklingar, grodor, kackerlackor, nattfjärilar och ugglor att sälja som sällskapsdjur.

Dessa är de husdjur som man bör satsa på om du är en nybörjare i en värld av auktionering små sällskap husdjur.

Även om dessa inte får sälja till ett stort pris, kommer det att sälja slut eftersom dessa sällskapsdjur är mycket eftertraktade.

När du är på en högre nivå och du verkligen vill gå big time, kan det vara dags för dig att koncentrera sig mer på ovanliga sällskapsdjur droppar, som har högre efterfrågan och högre priser på grund av dess sällsynthet. Ett exempel på ett husdjur som är höga i efterfrågan är Whelplings. Dessa djur kan gå för 500 guld eller så. I själva verket kan dessa husdjur sälja ända upp till 1000 guld särskilt om utbudet är relativt låg och det finns stor efterfrågan på det.

Tricket är att lära sig att köpa och sälja på auktionshuset snarare än en gård för minne själv. Det är mycket enklare och om du behärskar marknadsföringsteknik i auktionshuset, kan du enkelt sälja nämnda punkter för maximal vinst.

Som ni ser finns det ganska många fler sätt att tjäna guld i World of Warcraft än du kan föreställa dig. I stället för att koncentrera sig på din karaktär yrke att göra guld, varför inte försöka sälja små sällskap husdjur? På grund av sitt stora behov, kan du vara säker på att du kommer att tjäna mycket pengar på husdjur.

Så, ta en närmare titt på hela kategorin Companion husdjur. Med lite forskning och med lite kunnande i World of Warcraft auktionshus, kommer du att vara på god väg att få din karaktär att bli mycket rik i spelet