tisdag 23 februari 2010

Göra guld genom Questing i World of Warcraft

Idag finns miljontals människor som spelar underbart och mycket underhållande MMORPG World of Warcraft. Om du också spelar detta spel, så du vet hur viktigt guld är att din karaktär ska ha. Med guld, kan du köpa objekt din karaktär behöver för att göra dem starkare, vilket gör dem nivå snabbare.

I World of Warcraft, pengar eller guld snarare, inte prata. Detta är anledningen till att många människor idag köper guider för att hjälpa dem göra guld snabbare och mer effektivt.

Till att börja med måste du komma ihåg att göra guld i World of Warcraft är verkligen ingen hemlighet. Du behöver bara ta reda på hur och var.

Det mest grundläggande sättet att göra snabba guld i World of Warcraft är genom att fylla quests. Going on quests och slutföra det kommer inte bara hjälpa dig att göra guld, men det kommer också att göra din karaktär nivå snabbare. Detta eftersom du kommer att behöva döda folkmassor och varelser som du går på ditt uppdrag. Detta kommer hjälpa dig att få EXP vilket är avgörande för utjämning upp. Förutom detta, kan du plocka också upp massor av objekt droppar från fiender du dödar. Dessa droppar kan säljas i NPC: s eller till andra spelare i spelet på auktionshuset.

När du går Questing, är det viktigt för dig att få en större väska för din karaktär. Varför? Tja, med en större väska, kan du plocka upp fler objekt droppar från fiender du dödar. Detta betyder att du inte kommer att gå miste om att få bra grejer och det kommer också att hjälpa dig att undvika att släppa vissa poster i väskan som du anser vara viktiga.

Låt oss säga till exempel att du har en liten påse. Det är redan full av saker som du tycker är viktiga och du egentligen inte anser att släppa någon av posterna i din karaktärs väska. Efter att ha dödat en grupp varelser, såg du något sällsynt och är i mycket hög efterfrågan på auktionshus där människorna där kommer att betala en arm och ben bara för att få det. Och, kan man inte riktigt råd att släppa några av de poster som redan finns i väskan för att göra plats för den sällsynta objektet. Detta kan vara väldigt frustrerande och du kommer verkligen gå miste om många möjligheter om man inte får en större väska.

Tidigt i spelet, få en större väska för din karaktär.

När du åker på uppdrag, se till att du tar den gröna eller gula quests. Dessa är mycket enklare och kommer att vara mycket mer lönsamt än att gå på röda quests, som är komplicerade och svåra att uppnå. Såvida du inte redan är i de högre nivåerna, är klar med gröna och gula uppdrag först.

Finishing quests ger dig möjlighet att få upp saker och till och med guld. När du är klar med en viss quest, blir du belönad med guld och en massa objekt som du verkligen kan använda eller sälja för guld i auktionshus.

Göra guld i World of Warcraft är ingen hemlighet. Genom att känna till grunderna i spelet och efterbehandling uppdrag, kommer du att vara på god väg att få din karaktär att bli mycket rik i spelet. Ha alltid i åtanke att när du går Questing, aldrig glömma att uppgradera din väska med en större.