torsdag 25 februari 2010

Nyttiga tips som kan verkligen göra dig mycket World of Warcraft Gold

Vill du veta hemligheten bakom bli rik i World of Warcraft? Om du svarat ja, då är det för en behandling. Dessa hemligheter är egentligen inte hemligheter men är allmänt känt att en hel del spelare förbise. Om du vill göra din karaktär i spelet World of Warcraft rik, så här är några tips som du bör absolut följa.

Först och främst tjäna pengar i World of Warcraft är inte så svårt. Och behöver du inte ens behöver en guidebok för att göra en hel del guld. Med lite sunt förnuft och förståelse för spelet, kommer du att vara på god väg att bli ett guld Mogul i World of Warcraft.

Den första är att du inte bör bli tidigt i spelet. Om din karaktär är bara i sin början nivåer eller i mellan nivåerna 1 och 20, ska du inte spendera en massa pengar på redskap. Tecken i dessa nivåer är inte beroende av redskap och de redskap som finns tillgängliga från monster droppar och uppdrag. Spara dina surt förvärvade guld för framtida investeringar.

Du måste också komma ihåg att du bör anta en vettig kombination av primär yrken för din karaktär. Skaffa en sammankomst yrke och en listigheten yrke. Insamling yrket ska kunna samla de objekt du behöver för ditt listigheten yrke.

Sekundära yrken är också viktiga. Fiske, matlagning, och första hjälpen verkligen kan hjälpa dig att göra en massa pengar. Dessa yrken har guld göras från dem. Till exempel, om din nästa yrke är fiske och du fångat en sällsynt fisk, kommer du att kunna sälja den för mycket guld.

Ha alltid i åtanke att de bäst gjorda posterna ofta lärt sig svårt att hitta mönster och recept. Söka recept och mönster som anses vara i behov av spelarna av World of Warcraft. Bli inte mönster från tränare. Istället får den från Goblins som ofta tillgång till ett begränsat antal svåra att hitta mönster och recept.

Du bör också komma ihåg att ju större din karaktär väskor är bättre. Med större väskor, kommer du att kunna hålla fler objekt som du kan sälja. Detta innebär att du kan mala längre och slippa släppa viktiga punkter för att göra plats för en sällsynt objekt som du vill sälja.

Lära Auktionshuset är också nödvändig för att du ska göra en massa guld i spelet. Genom att veta vad som efterfrågas och priset bett om det, kommer du att kunna handla ganska effektivt inom auktionshus. Ha alltid i åtanke att sälja grön, blå och lila poster till auktionshuset. Grå ex anses papperskorgen och kan säljas till NPC.

Använd handeln kanal som finns i spelet. Här kommer du att kunna hök dina varor och få bättre erbjudanden från andra spelare.

Dessa är de tips som du bör komma ihåg när du spelar World of Warcraft. Genom att hålla dessa tips kan du vara säker på att du kommer att kunna få din karaktär rik. Som ni kan se, göra guld i World of Warcraft är inte så svårt att göra. Med tålamod kommer du att kunna göra massor av guld som din karaktär kan definitivt användas för utjämning upp och göra det mycket starkare.