lördag 27 februari 2010

Perfekta strategier som kan göra en massa guld i World of Warcraft

Som en World of Warcraft spelare vet du att guld är en av de viktigaste sakerna som du behöver för att du ska uppnå dina mål enkelt och nivå upp så fort som möjligt. Med guld, kommer du att kunna köpa saker som din karaktär i World of Warcraft måste bli starkare.

I World of Warcraft, bli starkare är avgörande för att du enkelt kan fylla uppdrag och nivå upp.

Först kanske du tror att göra guld i World of Warcraft är en svår sak att göra. Men du kommer se att det finns strategier här så småningom kan få din karaktär att tjäna guld ganska enkelt.

Dock kanske du vill ha i åtanke att det finns många strategier i World of Warcraft som kan hjälpa dig att göra guld. Även om du hittar strategier, kommer du se att det finns fler sätt att få guld i spelet. Du måste hålla i minnet att de strategier som här skapas av spelarna själva och inte av skaparna av spelet.

Så, här är två strategier som kan hjälpa dig att lätt och snabbt guld i World of Warcraft. Genom att kombinera dessa två strategier, kan du vara säker på att du kommer att kunna tjäna guld för din karaktär enkelt och snabbt.

Den första strategin är genom att vara en samlare. Det är egentligen inte så svårt att bli en samlare. Allt du behöver är lite tid och tålamod att lära sig om vissa saker. I World of Warcraft, kommer vissa områden finns särskilda ovanliga poster som sjönk med folkmassor eller monster.

Efter lärande där bra saker som är värt att samla in och lägga tid på är, sedan resten är verkligen upp till dig. Du kanske vill samla allt du hittar, vilket också är varför du behöver förstora din karaktär väska i spelet. Det du samlar kan säljas på auktionshuset.

Detta kommer inte att ta dig till den andra strategin, som är att veta hur man spelar auktionshus. Studera vad folk vill köpa och hur mycket de är beredda på en sådan post. Genom att studera marknadsutvecklingen i World of Warcraft, kommer du att kunna veta vad du bör samla in mer av och även vad som är skräp. Du kommer också att få en uppfattning om vilket pris innebär att du kan ställa in en bra och lönsam priset för de varor du säljer.

I auktionshuset, försöka lära sig vilken typ av modenycker arbete, vilken typ av annonser är effektiva, och för hur länge du ska vara där. Tid på dagen är också en viktig sak som man bör uppmärksamma. Vissa objekt kan vara i efterfrågan på denna timme, men det kan vara annorlunda på nästa.

Handel i auktionskammare är som handel på börsen här i den verkliga världen. Du måste tänka som en kapitalistisk och du måste också tillämpa grundregeln i handeln, vilket är att köpa lågt och sälja hög.

Dessa två strategier kan verkligen hjälpa dig att göra guld på ingen tid alls. Kom ihåg dessa tips och du kan vara säker på att få guldet kommer att bli lättare för dig att göra.