torsdag 11 mars 2010

5 Bra tips som kan hjälpa din WOW karaktär att Tjäna massvis med Guld

I World of Warcraft guld är ett av de viktigaste råvarorna. Många tror att guld är mycket svårt att tjäna i spelet och de flesta av dem utväg för att köpa guld mot kontanter. Vissa människor som gjorde det till slut blir förbjudits av World of Warcraft-servrar, medan andra fått sina konton hackade av just de människor som de köpt guld från.

Även om det finns välrenommerade webbplatser som säljer guld till World of Warcraft spelare lagligt och ärligt, har du komma ihåg att det finns många fler sätt att få guld för din karaktär utan att det kostar riktiga pengar.

Så, här är det sätt på hur du kan tjäna guld för din karaktär enkelt och utan att spendera riktiga pengar för det.

Först och främst måste du komma ihåg att det finns olika yrken som din karaktär kan ta upp i spelet. Några av dessa tecken verkligen kan tjäna massor av pengar eftersom yrket är mycket efterfrågad av många spelare.

Det första yrke är smidet. Detta är en av hemligheterna att göra stora pengar i spelet. Tecken i smeder spelet måste förnya objekt. På grund av det ständiga behovet av att förnya poster, kommer denna yrkesgrupp alltid efterfrågan. Ett exempel kan vara att slipstenar och slipstenar.

Förtrollande är ett annat yrke i World of Warcraft som kan göra din karaktär massor av pengar. Detta kan ge din karaktär med anständiga guld i World of Warcraft. I alla servrar i World of Warcraft, kommer du att finna att det finns en enorm marknad förtrollande material, såsom Shards till stoft. Försök att fokusera på Disenchanting stället för förtrollande eftersom detta kan göra din karaktär mest vinst.

Den Disenchanting kompetens kommer att göra dig travar av material för andra trollkarlar som är för lata för att få dem själva.

Verkstadsindustrin är också en annan stor yrkesgrupp i World of Warcraft som kan hjälpa dig att göra en hel del pengar för din karaktär. Ingenjörsyrket kan tillverka saker som är mycket eftersökt av aktörer, såsom bomber, sprängämnen och fyrverkerier bara för att nämna några.

Små Pet leverantörer är också mycket eftertraktade. Även husdjur är egentligen inte nödvändigt att uppnå quests och nivå upp i spelet, kommer du att märka att av någon anledning, World of Warcraft-spelare älskar att få sin karaktär små husdjur. Om du väljer det här yrket för ditt World of Warcraft karaktär, så ser du att det kommer att ge en unik möjlighet för din karaktär att tjäna mycket pengar i spelet. Allt du behöver göra är att plocka upp så många små husdjur som du kan medan du reser genom Azeroth och sälja dem i auktionshus. Du kommer att bli förvånad över hur många människor vill ha små husdjur för sina karaktärer.

Exempel Runs är ett fantastiskt sätt att tjäna pengar på din karaktär i World of Warcraft. Du kommer att upptäcka att det finns ett stort antal instanser i spelet som kan användas för att odla grönt objekt. Dessa kan säljas i Auction Houses eller du kan också DESILLUSIONERA dem för de material som de kan erbjuda. När du når level 70 kommer du att kunna fall ensam, vilket kan göra din karaktär massor av guld.

Dessa är de 5 sätt på hur du kan göra massor av guld för din karaktär i World of Warcraft. Med tålamod kan du göra även riktiga vinst genom att sälja guld mot kontanter till andra spelare.