tisdag 9 mars 2010

En guide för att köpa den bästa World of Warcraft Guld Guiden

När du söker på Internet efter en World of Warcraft guld guide, kommer du att finna att det finns hundratals eller tusentals resultat. Det är helt enkelt överallt och var och en som påstår sig vara det bästa World of Warcraft guld guide finns. Nu kan det bli riktigt dig förvirrad med ditt val som varje person som gjorde World of Warcraft guld guider hävdar att deras guide är den bästa.

Och med antalet guider finns, kan det bli riktigt du förvirrad när man beslutar sig för att köpa. Så, här är en kortfattad guide om hur man köper den bästa World of Warcraft guld guide, som verkligen kan hjälpa ditt World of Warcraft karaktär göra några ordentliga pengar.

Självklart, det första som du måste leta efter i en guide är den verkliga storleken av guiden. Det kan låta som en no-brainer men man måste komma ihåg att guld guider vanligtvis kommer med mer än en World of Warcraft Guide. Du hittar de viktigaste guide samt kompletterande riktlinjer.

Sök efter en World of Warcraft guld guide som har åtminstone 200 sidor för just den viktigaste guide. Med denna guide kan du vara säker på att den handledning som kommer att innehålla massor av bra grejer som du kan använda i spelet, såsom kartor, skärmbilder, och detaljerad genomgång, som verkligen kan hjälpa dig att göra en massa pengar och jämn upp din karaktär snabbare.

Förutom den huvudsakliga vägledningen bör World of Warcraft guld guide du köper har också minst 2 extra guider. Man bör definitivt vara ett auktionshus guide, som skall lära dig rep och strategier inom Auction House och den andra bör vara en fiske handbok för spelet.

Mastering Auktionshuset gör att du kan tjäna mycket pengar i spelet. Genom att förstå marknaden inne i spelet, kommer du att få en bättre chans att tjäna pengar. Det är i grunden lagen om tillgång och efterfrågan och kapitalism på allra högsta nivå.

Fisket är ofta förbises som ett mycket bra sätt att vinst. Med fiske handbok läggas på World of Warcraft guld guide, kommer du att märka att detta yrke har sina löneförmåner. Faktum är att många människor som valde fiske yrket för World of Warcraft karaktär slutade med massor av guld.

En annan sak som du bör leta efter i en World of Warcraft guld guide är en mobb diagram. Med detta kommer du att kunna hitta de mest lönsamma mobben i spelet. Om du använder det rätt, kan detta vara mycket lönsamt för din karaktär. En mob diagram bör inte bara omfatta den plats på var man kan hitta sådana mobben, men den bör också innehålla information om nivån av mobben, vad pöbeln droppar, och det enklaste sättet att döda dem.

Folkmassan diagram anses vara en guldgruva i samband med uppdragen.

Slutligen leta efter en guide som har Quest genomgångar. Med detta kommer du att kunna slutföra uppdrag mycket enklare och snabbare, vilket bara kan betyda en sak, som blir guld och fina eller sällsynta objekt snabbare. Dessutom kommer ett uppdrag genomgång leder dig till lönsamma uppdrag.

Detta är saker som du bör leta efter i en World of Warcraft guld guide. Med allt detta ingår i översikten kan du vara säker på att du får din karaktär att göra en massa pengar och samtidigt, nivå snabbare.