söndag 7 mars 2010

Vinna massvis med guld för din karaktär i World of Warcraft Wrath of the Lich King

Guld är en av de viktigaste råvaror i spelet World of Warcraft. Utan den kommer du inte att kunna köpa vapen och andra saker som din karaktär behov i spelet för att slutföra uppdrag och nivå upp. Om du spelar World of Warcraft: Wrath of the Lich King, kommer du att finna att det finns metoder som hjälper dig att göra guld ganska lätt.

Så inte ens tänka på att köpa guld från olagliga hemsidor som denna taktik kommer endast att få ditt konto förbjudna eller hacka vid just de personer du köpt guld från.

Här är de mest populära sätten som hjälper dig att göra guld för din karaktär i World of Warcraft enkelt och lagligt.

Den första är att välja en samlingsplats yrke för din karaktär. Dessa yrken kan verkligen hjälpa dig göra en stor mängd guld i spelet som du kan använda för olika ändamål.

Ett exempel på att samla jobb är gruvdrift. Ingenjörer och smeder i gruvarbetarna spelet behovet av att förse dem med nödvändiga råvaror för att tillverka vapen och Armors att nämna två. För järn och Mithril, bör du besöka Arathi Highlands. Om du behöver torium och Arcane Crystals, få din karaktär till gruvan i östra Plaguelands och Burning Steppes.

Avhudning är ett annat yrke som potentiellt kan göra en hel del guld för din karaktär. Den Alterac Mountains är ett bra ställe att döda varelser för ett uppdrag, till exempel rovfåglar och Panthers.

Fiske är ett annat bra sätt att tjäna pengar, speciellt om du fiska pärlor. Svarta pärlor kan sälja för 10 Gold per stack och en Golden Pearl kan sälja för 30 guld. Herbalism är en annan stor yrke att ditt World of Warcraft karaktär kan göra. För hög vinst, leta efter plagueblooms i östra och västra Plaguelands och svamp spöke i angränsande områden.

Du bör också försöka kombinera insamling yrke med tjänsten yrket. På så sätt kommer du att kunna använda det material du samlar på farkoster olika poster.

Alkemi och Herbalism är två stora yrkesgrupper som arbetar bra tillsammans. Alkemi behöver örter göra potions och Herbalism är ett fantastiskt yrke att samla örter du behöver.

Kombinera Leatherworking med avhudning yrke är ett bra sätt att tjäna guld. Du kan använda läder ni samlas för att göra rustning och spara mycket pengar. Du kan också sälja saker du farkosten till andra spelare för guld.

Som ni kan se, behöver du inte ta till köpa guld för kontanter för att tjäna guld för din karaktär. Genom att göra jobb för din karaktär kan du enkelt tjäna guld på ingen tid alls. Försök att behärska det yrke som du tog upp för din karaktär och du kommer att upptäcka att göra guld är ganska lätt att göra.

Kom ihåg dessa saker och du kommer aldrig få några problem tjänar guld för din karaktär i spelet World of Warcraft. Genom dessa metoder kan du vara säker på att du till slut kommer att ha en bra tid att spela spelet utan att bli frustrerade att hitta guld.

Dessa är bara några av de sätt att tjäna guld i spelet. Det finns många fler metoder som du kan göra som är både laglig och lätt.