fredag 5 mars 2010

Tjäna World of Warcraft Guld den snabba vägen genom att vara en Crafter

Vare sig du har spelat World of Warcraft i år eller om du precis börjat spela, du kommer alltid att undra hur du kan tjäna mer pengar på din karaktär i spelet. Du måste anse att guld är en av de viktigaste varorna i World of Warcraft. Det är valutan i spelet och används för att köpa varor, såsom vapen och rustningar.

Om din karaktär äger bara lite guld, då du kommer att få svårt att nivå upp och slutföra uppdrag. Du behöver guld i spelet för att köpa starkare vapen och rustningar som hjälper dig att besegra monster och slutföra uppdrag.

I spelet, vilket gör guld är en av de mest favorit saker att göra med spelare från hela världen. Faktum, spelare som redan har massor av guld ändå försöka göra mer guld. Girighet faktorn är vad som driver spelarna av World of Warcraft för att leta efter olika sätt att göra mer guld.

Idag vissa spelare köper även guld med riktiga pengar från andra spelare. Detta är ett snabbt sätt att göra guld för din karaktär men det är verkligen inte det enda sättet. Det finns ganska många sätt på hur du kan göra guld i spelet utan att köpa det för riktiga pengar.

Om du vill göra en fin vinst för din karaktär, sedan är en Crafter allvarligt kan löna sig.

Till en början kommer crafting få dig att förlora pengar. Dessutom, i alla typer av företag, även i den verkliga världen, måste du satsa pengar för att tjäna pengar. I World of Warcraft, har du spendera guld för att göra guld. Detta är mycket sant om din karaktär tar upp crafting yrke i spelet.

Det rekommenderas starkt att du inte bör ta upp crafting yrke om du fortfarande på en låg nivå. Om du redan är på nivå runt 200 eller så, kommer du att vara redo att göra några allvarliga guld för din karaktär i World of Warcraft som en Crafter.

Så är frågan varför ska du ta upp crafting yrke i spelet om du inte redan är på en mycket hög nivå? Ja, det har verkligen göra något med de artiklar du hantverk. Om du är på en högre nivå, de objekt som du kan båtar kommer att vara i mycket hög efterfrågan, vilket innebär att du kommer att börja se en större tillströmning av guld för de artiklar du farkoster i spelet.

Leatherworking är en mycket stark crafting yrke i spelet. Detta beror på att efterfrågan på denna crafting skill är mycket hög. Det finns många fler människor som behöver produkter som du Craft som leatherworker än det finns leatherworkers i spelet. Smide är också densamma.

Alkemi är också ett yrke som är mycket eftersökt. Eftersom nödvändiga örter är mycket svårt att hitta, de objekt som du hantverk från örterna blir som din egen personliga guldgruva. Alla i spelet vill de artiklar du göra från örter, och du kan sätta en hög prislapp för det. Tailoring också ger samma affär och efterfrågan som alkemi. Nästan alla spelare i World of Warcraft kommer att behöva de objekt du farkosten som en alkemist eller skräddarsy att det är som att sälja knappa mat till de hungriga.

Veta var att sälja de objekt du båten är också nödvändig för att göra snabba guld i spelet. Du kan skapa en kontakt med dina stamkunder och budskap dem om tillgängligheten på de varor de vill ha men det tar tid. Så prova att gå till auktionshus där spelarna kommer att gå in för att köpa dina saker.

Crafting kan vara mycket lönsamt i World of Warcraft. Med tålamod och genom att bemästra din karaktär crafting yrke, kommer du att vara på god väg att bli mycket rik i World of Warcraft.